TEKNIK MANIPULASI EMAS

 - Comments Off

Adakah Anda ingin Menjana Keuntungan dari Pelaburan Emas Dengan Pantas dan Menguntungkan Setiap Tahun Mengikut Teknik Pelaburan Emas 2 in 1 "Langkah Demi Langkah"


Rakan pelabur dan peniaga emas sekelian,

Saya ada beberapa soalan untuk anda? Jawab dengan jujur disini. Adakah ini dilema yang anda hadapi bila melabur emas;


1. Terbeli emas pada harga tinggi, nak jual tak untung lagi. Nak simpan, tak tahu sampai bila, tapi
bimbang kalau emergency, tak ada cash di tangan.

2. Anda selalu ke pajak gadai untuk pajak emas kerana terdesak. Lepas tu, tak dapat bayar
pinjaman dan emas dilelong.....sadisnya!!

3. Nak cari pendapatan tambahan sambil-sambil melabur emas. Nak meniaga tak pandai.

4. Runsing tabungan untuk pendidikan anak, persaraan dan pergi haji belum cukup lagi. Umur dah
makin senja.

5. Tak tahu cara yang pantas, jimat, berkesan dan menguntungkan dalam melabur emas

Saya pasti anda menghadapi satu atau dua dilema di atas, atau mungkin kesemuanya bukan?
Kalau tidak, pasti anda sudah berhenti membaca surat ini, bukan?


Adakah Keuntungan Melabur EMAS MELEBIHI 50% Setiap Tahun Realistik untuk Dicapai?


Semestinya...

Sekejap lagi saya akan tunjukkan bagaimana sesiapa sahaja boleh melabur emas walaupun pertama kali, tapi mampu menjana keuntungan LUMAYAN SETIAP TAHUN. Dan yang menariknya, anda boleh buat untung setiap tahun berulang-ulang kali.

Teknik melabur emas secara 2 in 1 ini malah boleh dilakukan secara part time 10 - 15 minit sehari. Teknik ini telah terbukti berkesan dan saya jamin sukses jika anda betul-betul mengaplikasikan langkah-langkah yang diberikan.


Sekarang, sila ambil PERHATIAN pada mesej ini


Baca dengan teliti kerana setiap mesej yang ingin saya sampaikan ini adalahMUSTAHAK dan boleh mengubah cara anda melabur selepas ini, mulai dari hari ini.


Nizam, Betul ke Boleh Buat ni Kalau Zero Knowledge Pasal Emas ni?


2 tahun yang lepas, saya mula melabur dalam emas menggunakan Kijang Emas sebagai platform untuk belajar. Selepas itu saya mula berjinak-jinak dengan ilmu membeli emas terpakai sehinggalah sekarang, dan menjadi "teras part time income" saya. Sebelum ini saya adalah seorang Forex Trader.


Pengalaman bermain dengan emas terpakai dan berniaga EMAS telah mencelikkan saya kepada beberapa masalah utama yang selalu dihadapi oleh pelanggan saya dan pelabur emas umumnya.


Mereka kerap kali mengadu kepada saya kerana terdesak nak pakai cash, mereka terpaksa menjual kembali emas yang ada walaupun dalam keadaan rugi. Dilema yang dihadapi oleh pemajak emas di pajak gadai juga amat menyedihkan. 95% pemajak emas di pajak gadai adalah kerana terdesak dan 60% dari jumlah yang memajak itu tidak dapat menebus kembali emas sehingga ianya dilelong.


Kebanyakan yang memajak adalah dari golongan berpendapatan rendah. Kasihan mereka, sudahlah kehidupan mereka sukar, aset paling bernilai EMAS pun terpaksa dilelong. Kalaulah mereka tahu, EMAS boleh dijadikan "ibu duit", pasti mereka tak akan biarkan emas dilelong. Jika situasi ini berlaku pada anda, bagaimana?


Selain itu, ramai di luar sana, masih tidak memahami peranan emas bukan sekadar untuk pelaburan, tapi aset paling bernilai setanding "tanah pusaka" yang harus dijaga dan diperturunkan dari satu generasi ke generasi yang lain, seperti mana yang nenek moyang kita lakukan. Apa kata kita kembalikan nostalgia itu. malah,kita pula yang buat seperti mereka. Bangga tak anda kalau di hari tua anda kelak, anda dapat memperturunkan emas dan ilmu emas ini kepada penyambung generasi ,anak cucu kita. Di kala itu, anak cucu akan "respect habis", tabik spring kat atuk....!! Anda dah wujudkan satu nostalgia bermakna dalam kehidupan anda.



Segala-galanya berubah Apabila saya Gabungkan Ilmu Emas dan Ilmu Trading Forex/Saham saya


Dengan pengalaman dalam trading Forex dan Saham , saya tekad untuk buat kajian bagaimana memanipulasikan teknik trading Forex dalam pasaran emas, semata-mata untuk mencari teknik termudah buat untung dalam pasaran emas dan perak. Setelah hampir 2 tahun "trial and error", akhirnya saya berjaya mencipta teknik khas melabur emas yang saya jamin boleh mengatasi masalah-masalah di atas selain untuk mencari pendapatan sampingan sambil melabur emas.


Teknik Manipulasi Pelaburan Emas di Malaysia


Pakej Hebat yang akan mengajar anda Teknik Rahsia Bagaimana Anda Mampu Memperolehi Pulangan Pelaburan yang Lumayan sehingga lebih 50% setahun dalam Pelaburan Emas.

-ataupun wang anda dikembalikan sepenuhnya-


Memperkenalkan Ebook Teknik Manipulasi Pelaburan Emas di Malaysia. Teknik ini menggunakan carta emas dunia sebagai rujukan untuk membeli dan menjual emas. Anda juga akan diajar bagaimana menggabungkan sistem pajak gadai dan carta emas dalam membantu pelaburan emas anda sehingga anda mampu menjana TIDAK MUSTAHIL 50% keuntungan setiap tahun, berulang-ulang kali.

Anda akan menggunakan teknik khas "tried and tested" approach yang terbukti berkesan sehingga hari ini. Malah, ebook ini akan memberikan beberapa kajian kes sebenar bagaimana saya melakukannya sebagai panduan langkah demi langkah untuk anda bermula. Secara realistik teknik ini terbukti mampu menjana pulangan pelaburan tak kurang 40% setiap tahun, berdasarkan keputusan pelaburan yang saya buat dari tahun 2008, 2009, 2010


http://www.pajakemas.com/index.php?ref=bizemas2u

http://www.pajakemas.com/index.php?ref=bizemas2u

http://www.pajakemas.com/index.php?ref=bizemas2u



TEKNIK MANIPULASI EMAS
12/27/2010 09:42:00 PM | Author: asmadi yusoff

Adakah Anda ingin Menjana Keuntungan dari Pelaburan Emas Dengan Pantas dan Menguntungkan Setiap Tahun Mengikut Teknik Pelaburan Emas 2 in 1 "Langkah Demi Langkah"


Rakan pelabur dan peniaga emas sekelian,

Saya ada beberapa soalan untuk anda? Jawab dengan jujur disini. Adakah ini dilema yang anda hadapi bila melabur emas;


1. Terbeli emas pada harga tinggi, nak jual tak untung lagi. Nak simpan, tak tahu sampai bila, tapi
bimbang kalau emergency, tak ada cash di tangan.

2. Anda selalu ke pajak gadai untuk pajak emas kerana terdesak. Lepas tu, tak dapat bayar
pinjaman dan emas dilelong.....sadisnya!!

3. Nak cari pendapatan tambahan sambil-sambil melabur emas. Nak meniaga tak pandai.

4. Runsing tabungan untuk pendidikan anak, persaraan dan pergi haji belum cukup lagi. Umur dah
makin senja.

5. Tak tahu cara yang pantas, jimat, berkesan dan menguntungkan dalam melabur emas

Saya pasti anda menghadapi satu atau dua dilema di atas, atau mungkin kesemuanya bukan?
Kalau tidak, pasti anda sudah berhenti membaca surat ini, bukan?


Adakah Keuntungan Melabur EMAS MELEBIHI 50% Setiap Tahun Realistik untuk Dicapai?


Semestinya...

Sekejap lagi saya akan tunjukkan bagaimana sesiapa sahaja boleh melabur emas walaupun pertama kali, tapi mampu menjana keuntungan LUMAYAN SETIAP TAHUN. Dan yang menariknya, anda boleh buat untung setiap tahun berulang-ulang kali.

Teknik melabur emas secara 2 in 1 ini malah boleh dilakukan secara part time 10 - 15 minit sehari. Teknik ini telah terbukti berkesan dan saya jamin sukses jika anda betul-betul mengaplikasikan langkah-langkah yang diberikan.


Sekarang, sila ambil PERHATIAN pada mesej ini


Baca dengan teliti kerana setiap mesej yang ingin saya sampaikan ini adalahMUSTAHAK dan boleh mengubah cara anda melabur selepas ini, mulai dari hari ini.


Nizam, Betul ke Boleh Buat ni Kalau Zero Knowledge Pasal Emas ni?


2 tahun yang lepas, saya mula melabur dalam emas menggunakan Kijang Emas sebagai platform untuk belajar. Selepas itu saya mula berjinak-jinak dengan ilmu membeli emas terpakai sehinggalah sekarang, dan menjadi "teras part time income" saya. Sebelum ini saya adalah seorang Forex Trader.


Pengalaman bermain dengan emas terpakai dan berniaga EMAS telah mencelikkan saya kepada beberapa masalah utama yang selalu dihadapi oleh pelanggan saya dan pelabur emas umumnya.


Mereka kerap kali mengadu kepada saya kerana terdesak nak pakai cash, mereka terpaksa menjual kembali emas yang ada walaupun dalam keadaan rugi. Dilema yang dihadapi oleh pemajak emas di pajak gadai juga amat menyedihkan. 95% pemajak emas di pajak gadai adalah kerana terdesak dan 60% dari jumlah yang memajak itu tidak dapat menebus kembali emas sehingga ianya dilelong.


Kebanyakan yang memajak adalah dari golongan berpendapatan rendah. Kasihan mereka, sudahlah kehidupan mereka sukar, aset paling bernilai EMAS pun terpaksa dilelong. Kalaulah mereka tahu, EMAS boleh dijadikan "ibu duit", pasti mereka tak akan biarkan emas dilelong. Jika situasi ini berlaku pada anda, bagaimana?


Selain itu, ramai di luar sana, masih tidak memahami peranan emas bukan sekadar untuk pelaburan, tapi aset paling bernilai setanding "tanah pusaka" yang harus dijaga dan diperturunkan dari satu generasi ke generasi yang lain, seperti mana yang nenek moyang kita lakukan. Apa kata kita kembalikan nostalgia itu. malah,kita pula yang buat seperti mereka. Bangga tak anda kalau di hari tua anda kelak, anda dapat memperturunkan emas dan ilmu emas ini kepada penyambung generasi ,anak cucu kita. Di kala itu, anak cucu akan "respect habis", tabik spring kat atuk....!! Anda dah wujudkan satu nostalgia bermakna dalam kehidupan anda.



Segala-galanya berubah Apabila saya Gabungkan Ilmu Emas dan Ilmu Trading Forex/Saham saya


Dengan pengalaman dalam trading Forex dan Saham , saya tekad untuk buat kajian bagaimana memanipulasikan teknik trading Forex dalam pasaran emas, semata-mata untuk mencari teknik termudah buat untung dalam pasaran emas dan perak. Setelah hampir 2 tahun "trial and error", akhirnya saya berjaya mencipta teknik khas melabur emas yang saya jamin boleh mengatasi masalah-masalah di atas selain untuk mencari pendapatan sampingan sambil melabur emas.


Teknik Manipulasi Pelaburan Emas di Malaysia


Pakej Hebat yang akan mengajar anda Teknik Rahsia Bagaimana Anda Mampu Memperolehi Pulangan Pelaburan yang Lumayan sehingga lebih 50% setahun dalam Pelaburan Emas.

-ataupun wang anda dikembalikan sepenuhnya-


Memperkenalkan Ebook Teknik Manipulasi Pelaburan Emas di Malaysia. Teknik ini menggunakan carta emas dunia sebagai rujukan untuk membeli dan menjual emas. Anda juga akan diajar bagaimana menggabungkan sistem pajak gadai dan carta emas dalam membantu pelaburan emas anda sehingga anda mampu menjana TIDAK MUSTAHIL 50% keuntungan setiap tahun, berulang-ulang kali.

Anda akan menggunakan teknik khas "tried and tested" approach yang terbukti berkesan sehingga hari ini. Malah, ebook ini akan memberikan beberapa kajian kes sebenar bagaimana saya melakukannya sebagai panduan langkah demi langkah untuk anda bermula. Secara realistik teknik ini terbukti mampu menjana pulangan pelaburan tak kurang 40% setiap tahun, berdasarkan keputusan pelaburan yang saya buat dari tahun 2008, 2009, 2010


http://www.pajakemas.com/index.php?ref=bizemas2u

http://www.pajakemas.com/index.php?ref=bizemas2u

http://www.pajakemas.com/index.php?ref=bizemas2u


|
This entry was posted on 12/27/2010 09:42:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

CAWANGAN PUBLIC GOLD


Main Office:12E First Floor, Jalan Rumbia,
11900 Bukit Jambul, Penang, Malaysia.
E 101° 42’ 34.6” N 3° 9’ 22.1”


Bishop Branch:No.84, Lebuh Bishop,
10200 Penang, Malaysia.
E 100° 17’ 18” N 5° 19’ 54”


Sunway Branch:42A, Jalan PJS 8/6 (Third Floor),
Mentari Business Park, Bandar Sunway,
46150 Petaling Jaya, Selangor.
E 101° 36’ 40.7” N 3° 4’ 34.6”


Sunway Seminar Hall:16-1A, Jalan PJS 8/6,
Sunway Mentari Plaza,
46150 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.


Ipoh Branch:No.45, 45A & 45B, Jalan Yang Kalsom,
30250 Ipoh, Perak.
E 101° 5’ 6” N 4° 35’ 35”


Kelantan Branch:Tingkat 1, Lot 257, Jalan Kebun Sultan,
15000 Kota Bharu, Kelantan Darul Naim.
E 102°14’35.4” N 6°7’50.4”


SP Branch:No. 86B, 1st Floor,
Jalan Pengkalan,Taman Pekan Baru,
08000 Sungai Petani, Kedah.
E 100°28’58” N 5°38’21”


JB Branch:45A&B, Jalan Persisiran Perling,
Taman Perling,
81200 Johor Bahru, Johor.


Kuantan Branch:A-6624 1st and 2nd floor, Jalan Beserah
25250 Kuantan, Pahang.


Kuala Terengganu Branch:16A, 1st & 2nd Floor, Jalan Sultan Ismail
20200 Kuala Terengganu, Terengganu.
E 103°7’47” N 5°19’44”


Kuching Branch:3rd floor, Lots 456 & 457,
Al-ldrus Commercial Centre,
Jalan Satok, 93400 Kuching, Sarawak.


Telephone:
Main Office:+604-644 9999
Bishop Branch:+604-261 9999
Sunway Branch:+603-5634 8999
Ipoh Branch:+605-242 8999
Kelantan Branch:+609-746 2999
SP Branch:+604-423 2999
JB Branch:+607-235 8999
Kuantan Branch:+609-567 8916
Kuala Terengganu Branch:+609-626 3999
Kuching Branch:+6082-259 916,
+6082-252 916

PUBLIC JEWELLERY

PUBLIC JEWELLERY

GOLD N SILVER

goldbar of public gold

goldbar of public gold

i

dinar of publicgold

dinar of publicgold

PUBLIC GOLD

PUBLIC GOLD
There was an error in this gadget

About

© Golden EMPIRE. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.
CyberChimps
Design Downloaded from free Blogger templates | free website templates | seodesign.us